0
Вход и Регистрация
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100лв.

Аксесоари

 • Лента за коса L6

  Лента за коса L6

  7.00 лв.
 • Лента за коса L5

  Лента за коса L5

  7.00 лв.
 • Лента за коса L1

  Лента за коса L1

  7.00 лв.

Пазарувайте от хитовете на най-новите модни тенденции за дамски аксесоари от Exza (Екстраваганца мода). Разгледайте прекрасните и свежи ленти за коса, които биха били страхотен аксесоар за всяко облекло и разнообразието от чанти и раници с невероятни акценти.

ДЯВОЛЪТ Е В ДЕТАЙЛА - АКСЕСОАРЪТ!

Аксесоарите са най-добрият начин да актуализирате, разнообразите и развихрите външния си вид. В тази селекция можете да намерите всичко, от което имате нужда, за да разчупите обстановката – прекрасни дамски  чанти за всеки повод и изобилие от супер свежи ленти за коса. Нашите дамски чанти предлагат всичко като стилове и са практични и удобни както за работата, така и на за свободното ви време.

ДАМСКАТА ЧАНТА - НЕЗАМЕНИМО СЪКРОВИЩЕ!

Незаменим аксесоар за повечето дами, независимо от повода, това е така необходимата чанта. Независимо дали е клътч, чанта за рамо, чанта с къси дръжки или раница, повечето жени обичат да имат най-важното в себе си през цялото време. Чантите също винаги са проява на стил, класа и усет на жените навсякъде по света. А в Exza една дама може да намери всякакъв вид чанти или раници. Намерете страхотни чанти за почивните дни и за кратки ваканции, с удобни джобове и интелигентни флорални мотиви и капси или чанти за работа. Има по нещо за всеки любител на чантата!

Търсене